Brzopotezna sekcijska vrata

Brzopotezna sekcijska vrata

Brzopotezna sekcijska vrata

Prilikom brzine otvaranja od 1 metra u sekundi, kako bi povećali operativnu učinkovitost i uštedjeli energiju Vašeg poslovanja, ASSA ABLOY OH 1042 S sekcijska vrata su projektirana korištenjem modificiranog kontrolnog sustava kao i ojačane konstrukcijske izvedbe vrata, povećavamo brzinu i učinkovitost Vašeg poslovanja. Brzina povećava učinkovitost Vašeg poslovnog okruženja, povećava sigurnost, smanjuje utrošak energije i nudi Vam mnogo više. Model vrata ASSA ABLOY OH 1042 S su projektirana s užurbanosti Vašeg poslovanja na umu.

Prednosti brzog otvaranja vrata

Poslovanje koje učestalo koristi vrata za prolazak vozila različitih veličina, na mjestima gdje je izražena briga za održavanje konstantne temperature, gdje se dešavaju česti sudari sa vratima ili u interesu suzbijanja propuha i prodiranja prašine – brzina otvaranja / zatvaranja vrata pruža neprocjenjivu prednost. Korištenjem ovih vrata pri operativnoj brzini od jednog metra u sekundi, model OH 1042 štedi Vaše vrijeme.

Energijska i ekonomska učinkovitost

Brzina otvaranja / zatvaranja vrata Vam nudi kontrolu klimatskih uvjeta unutar prostorije i brže vrijeme zatvaranja. Vrata imaju moćne brtve i nepropusna su za vodu, mogu podnijeti visoko opterećenje vjetrom i nepropusna su za zrak. Veća regulacija temperature znači i manji gubitak topline, manje nepotrebno utrošene energije i niže emisije CO2 plinova.

Briga za održanje sigurnosti, udobnosti prilikom rukovanja i prikladnosti namjene

Kada foto – ćelije koje su ugrađene u okvir vrata naiđu na određenu prepreku u području otvaranja vrata, vrata se odmah zaustavljaju, čime se smanjuje rizik od pojave nesreće ili ozlijede. Zbog razloga što se vrata brže otvaraju, rizik od sudara sa vozilima i krcajućim materijalom tijekom otvaranja vrata je mnogo niži. Velike brzine otvaranja i zatvaranja sprečavaju neželjeni propuh i stvaraju bolje i zdravije djelatno okruženje za djelatnike tvrtke – omogućujući im u miru, udobnosti i sigurnosti posvećenju njima zadanim poslovima.

Vrata koja odgovaraju Vašim potrebama.

Model ASSA ABLOY OH 1042 S je moguće uskladiti. U mogućnosti ste izabrati konfiguraciju sustava podizanja, izbrati boju vrata, kao i oblik, broj i raspored prozora. Doslovce postoje na tisuće mogućnosti usklađivanja ovog modela vrata kako bi ih uskladili za Vašu jedinstvenu potrebu djelatnih operacija.

Tehnički opis

ASSA ABLOY OH1042S

  • Standard size up to: 5000 x 5000 mm
  • Panel thickness: 42 mm
  • Opening speed: 1,0 m/s
  • Windows optional
  • Passdoor not possible
  • Wind load, EN 12424: Class 3
  • Thermal transmittance, EN 12428: Full panel door: 1,0W/m2K
  • Water penetration, EN 12425: Class 3
  • Air permeability, EN 12426: Class 3
  • Acoustic insulation, EN 10140-2: R – 25dB