Dock – In prometna signalizacija

ASSA ABLOY DE6090DI dock-in

Osigurajte sigurno pristajanje i tijekom noći uporabom ASSA ABLOY DE6090DI Dock – In prometne signalizacije

 

ASSA ABLOY DE6090DI Dock – In prometna signalizacija je združeno rješenje sa parkirnim svjetlima i svjetlima za navođenje vozila u jednom sustavu za sigurno pristajanje. Bijelim osvjetljenjem se vozaču omogućuje određivanje udaljenosti vizualnim putem do pristajanja, kako bi poravnao kamion sa ukrcajnom platformom, čime pristup platformi postaje jednostavan i siguran.

Vozači kamiona gledaju spram stražnjih kotača i za razliku od konvencionalne svjetlosne prometne signalizacije, crveni signal ispod vrata omogućava precizno navođenje. Tek kada je kamion u pravilnoj poziciji, kontrolne funkcije na upravljačkoj jedinici obznanjuju korisniku da je ‘kamion na mjestu’, te omogućuju korisniku putem interlockinga da iste može koristiti, što pomaže korisniku uštedjeti na energiji i nadzirati cjeloviti proces pretovara robe. Korištenjem svjetla za navođenje i prometne signalizacije ne postoji potreba za bojanjem  ili ponovnog premazivanja linija vodilica na asfaltu.

Također ne postoji potreba za konvencionalnim vodilicama za parkiranje izvedenim od čeličnih cijevi, koje  predstavljaju  zapreku  na  cesti  i  stvaraju poteškoće  prilikom  uklanjanja snijega. Zahvaljujući suvremenoj LED tehnologiji, ASSA ABLOY DE6090DI Dock – In prometna signalizacija je dugovječna i troši vrlo malo energije.

Tehnički opis

ASSA ABLOY DE6090DI Dock-IN and traffic lights

  • Life time: Over 60,000 hours in typical conditions
  • LED power: 18W
  • Protection class: IP66
  • Lens cover: shatterprood polycarbonate
  • Connection: 230V AC with plug
  • Cable length: 2m
Preuzimanja

Product Leaflets

ASSA ABLOY DE6090DL Product Leaflet
(.pdf, 169 kB)