Vrata za zahtjevne uvjete rada

Vrata za zahtjevne uvjete rada

Vrata za zahtjevne uvjete rada

Vrata za zahtjevne uvjete rada

Vrata za zahtjevne uvjete rada

Vrata za zahtjevne uvjete rada

Vrata za zahtjevne uvjete rada

Omogućite učinkovitu operaciju u zahtjevnim uvjetima sa trajnim i teškim industrijskim vratima modela Crawford i Megadoor.

Ova teška industrijska vrata su projektirana kako bi podnijela zahtjevne uvjete, poput blata, prljavštine, prašine, korozivnih i abrazivnih materijala, visoko opterećenje vjetrom i ekstremne temperature. Robusna i pouzdana, nude dugoročnu trajnost dok osiguravaju vrhunsku sigurnost i učinkoviti pristup Vašim pogonima.

Ovaj model vrata je projektiran za otvore velikih dimenzija i za potrebu intenzivne djelatne aktivnosti. Praktički ne postoje ograničenja konfiguracije i vrata  se mogu projektirati kako bi izdržala nalete vjetra  jačine uragana. Svi tipovi  teških industrijskih vrata  su opremljeni sustavom za samopopravljanje.

Crawford VL3110 PVC vrata

Crawford VL3110 PVC vrata su projektirana za otvore srednje veličine i omogućuju čvrsto brtvljenje u najsurovijim uvjetima. Kombinacija nekoliko  pokretnih dijelova i zavjese otporne na koroziju čini ova vrata optimalnim izborom za zahtjevne aplikacije rudnika. Kako bi se uskladili sa otvorima izloženim gustom prometu, Crawford 3110 je dostupan i u inačici sa brzim otvaranjem. Za iznimno surovi okoliš, Crawford 3110 je dostupan i u poboljšanoj inačici koja je dodatno otporna na koroziju.

Crawford VL3116 PVC vrata

Crawford VL3116 PVC vrata su projektirana za otvore velikih dimenzija i namijenjeni su za surovi industrijski okoliš. Jednostavni dizajn nudi trajnost, čvrstoću, energetsku učinkovitost i operacijsku pouzdanost. Dugi vijek uporabe je pridružen minimalnoj potrebi za održavanjem. Svaka vrata su pojedinačno projektirana kako bi udovoljili zahtjevima za Vašom aplikacijom.

Megadoor VL3190 PVC vrata

Megadoor VL3190 PVC vrata su preferirani izbor za ugradnju u iznimno velikim ulaznim otvorima. Omogućuju brzu, sigurnu i pouzdanu operaciju u bilo kojim uvjetima. Ovaj model nije ograničen dimenzijama i nudi se uz mogućnost fleksibilnog dizajna koji odgovara bilo kojim dimenzijama otvora. Zahvaljujući odličnoj nepropusnosti za zrak i otpornosti na jake vjetrove, Megadoor VL3190 PVC vrata minimaliziraju gubitak topline i pružaju održivo radno okruženje za izvršavanje zahtjevnih zadaća.