Vrata za kranske sustave

Vrata za kranske sustave

Vrata za kranske sustave

Vrata za kranske sustave

Vrata za kranske sustave

Vrata za kranske sustave

Vrata za kranske sustave

Kranski sustavi vrata za pružanje brze, pouzdane i energijski učinkovite operacije

Ovaj model vrata je specifično projektiran kako bi odgovarao kranskom sustavu i tračnicama, te se ista podižu vertikalno. Vrata ne zahtijevaju prostrani niti dodatni prostor i podne tračnice. Ovim modelom je jednostavno i sigurno upravljati i idealna su za montažu prilikom izlaganja ekstremnim vremenskim prilikama i nude čvrsto brtvljenje, što Vam pomaže sniziti troškove potrošnje energije. U ovisnosti o veličini vrata, dostupan je i model brzih operacija.

Kranski sustavi vrata minimaliziraju Vaše troškove izrade konstrukcije omogućavanjem prekrivanja neograničeno velikih otvora i širine sa varijabilnom visinom. U ovisnosti o obliku otvaranja i montaži na tračnicama krana, moguće je projektirati različite tipove vrata bez ili s vertikalnom šipkom za pregib.

Radeći s ASSA ABLOY Entrance Systems dajete svoje objekte u ruke stručnih i iskusnih inženjera koji će Vam spremno pružiti podršku tijekom vremena operativnog djelovanja Vaših kranskih vrata. Primite ekspertizu najviše kategorije, počevši od analize na lokaciji i inženjerskih specifikacija za ugradnju, puštanje u promet, korištenja i korisničke podrške.

 

Megadoor VL3190 industrijska PVC vrata

Megadoor VL3190 industrijska PVC vrata su optimalna za teške industrijske pogone kojima su neophodna velika vrata kroz koja može proći kran. Pružaju brzu, sigurnu i pouzdanu operaciju u skladu s bilo kojim uvjetima. Vrata je moguće izraditi u skladu s bilo kojom veličinom i ne zahtijevaju dodatni prostor ili podnicu.

Zahvaljujući odličnoj nepropusnosti za zrak i otpornosti na jak vjetar, minimaliziran je gubitak topline i vrata pružaju vijabilni djelatni okoliš za izvršavanje zahtjevnih zadaća.

 

Tehnički opis

Za tehničke informacije molimo da nas kontaktirate.