Zaštiti sustavi kliznih vrata

Zaštitni sustavi kliznih vrata

Zaštitni sustavi kliznih vrata

Zaštitni sustavi kliznih vrata

Besam SL500 zaštitni sustavi kliznih vrata za povećanu zaštitu

Ako se vaša tvrtka nalazi na javnoj trgovini, katkad se možete osjećati prilično ranjivo. Bez dodatnog jamstva da se nalazite u većoj zgradi, vi ste jedina linija obrane. Zato je Besam SL500 Protect povećao sigurnosne mjere za povećanje zaštite vašeg sustava ulaza. Certificirana RC2 tehnologija otporna na provalu pomaže vratima da se bore protiv potencijalnih počinitelja. EU cilindrična bravica pruža dodatnu prepreku jer ima čvrst i sofisticiran sustav unutarnjeg obrambenog sustava. Besam SL500 Protect idealan je ulazni rješenje za maloprodaju, ugostiteljstvo ili urede.

Sigurna i održiva

Dva ključna pitanja za bilo koju poslovnu djelatnost su sigurnost i održivost. Besam SL500 Protect su u oba polja u skladu s EN 16005 sigurnosnim zahtjevom uz istodobno održavanje održivih značajki. Inovativne opcije kao što je TightSeal tehnologija s četkicama za još čvršće brtvljenje i senzor eko pribora za praćenje potrošnje energije također pomažu vašem automatskom sustavu vrata da postanu zeleni stroj. 

Ostanite povezani

Besam SL500 Protect više je od vašeg novog tjelesnog čuvara. Ima dodatne značajke kako bi vaša tvrtka funkcionirala učinkovito. Na raspolaganju je izbornik za odabir načina rada s dodirnim zaslonom (OMS) i povezanost je omogućena – što znači da možete izvoditi preventivno održavanje i daljinsku uslugu vašeg sustava vrata. Povezanost također pruža mogućnost prikupljanja podataka, statistike i dijagnostike na vašem ulaznom rješenju u stvarnom vremenu kad god želite.

Uređenje

Ovaj sustav automatskih kliznih vrata dostupan je kao sustav s dva odvojena ili jednostruka klizna vrata. Sastoji se od vrata, sigurnosnih uređaja i opcije kontrole pristupa.

Besam SL500 Protect je dostupan za zidnu montažu. 

Tehnički opis

Besam SL500 Protect

  • Profile type: Slim thermo
  • Profile finish: anodized aluminium, colour on request, painted in colour according to RAL card
  • Glass type: 22 mm insulated P4A
  • Mechanical lock (x2)
  • TightSeal
  • Operator type: SL500, SL500SL
Preuzimanja