Čvrsti modeli kliznih vrata

Sustavi kliznih vrata

Sustavi kliznih vrata

Sustavi kliznih vrata

Sustavi kliznih vrata

Čvrsti modeli Besam SL 500 Frame automatski sustavi kliznih vrata za područja zahtjevnog i visokog prometa

Besam SL 500 Frame automatski sustav kliznih vrata predstavlja čvrsto i otporno rješenje, idealno za ugradnju u vanjske ulaze. Robusni profili izvedeni od aluminija su idealni za područja ulaza s visokim prometom gdje se uzima u obzir i šteta nastala prilikom udaraca i kao primjer, primjenjuju se u malotrgovinskom okruženju sa visokim prometom kolica koja se koriste u supermarketima, kao i na aerodromima i u bolnicama gdje se redovito koriste kolica, teretne platforme i invalidska kolica.

Robusni okvir podnosi jake udare vjetra i  tlačno opterećenje u mirovanju. Ovi modeli kliznih vrata se dostavljaju kao oni sa jednostranim ili dvostranim otvaranjem. Besam SL 500 Frame sustav vrata dolazi u cjelovitoj ponudi sa  krilom /  krilima vrata, sigurnosnim uređajima, pristupu  kontrolnim opcijama i ondje gdje je to potrebno, sa bočnim fiksnim zaslonima i stropnim nadsvjetlom. Ovaj tip vrata je dostupan kod montaže na aluminijsku fasadu ili na zidove, dok je robusni aluminijski profil standardno galvaniziran i presvučen laminiranim staklom debljine 6 mm.

Uski prolazi i putovi za evakuaciju

Na mjestima gdje je ograničen prostor, teleskopska montaža vrata je prirodan izbor. Idealan je za uske prolaze jer se ovim načinom  montaže maksimalizira širina otvaranja. Sustav nudi “Break out” opciju probijanja vrata i bočnih fiksnih zaslona u slučaju evakuacije.

Održivost

Besam SL 500 Frame sustav vrata smanjuje količinu energije potrebne za grijanje ili hlađenje zgrade, što rezultira nižim troškovima i malim ugljičnim otiskom, vrata je moguće opremiti opcionalnim IZO staklom debljine 22 mm odnosno 40 mm, s profilima s prekinutim toplinskim mostom, s vrlo čvrsto prijanjajućim četkama kao i dodatnim senzorima kako bi fino ugodili vrijeme otvaranja i zatvaranja, pri čemu daljnje potičemo mogućnost  očuvanja  energije,  dok istovremeno omogućujemo visoki stupanj sigurnosti prilikom ulaza.

 

Tehnički opis

SL500 Frame / Frame Thermo Options

  • 6mm laminated glass as standard
  • Overlight
  • Side screens
  • Mechanical lock
  • Alternative colours, painted/anodized
  • Alternative glass types
  • Alternative glass finish
  • Break-out / Reverse Break-out