Vrata sa sekcijama od izoliranog panela

Vrata sa sekcijama od izoliranog panela

Vrata sa sekcijama od izoliranog panela

Vrata sa sekcijama od izoliranog panela

Vrata sa sekcijama od izoliranog panela

Vrata sa sekcijama od izoliranog panela

Sekcijska vrata Crawford OH1042P sa sekcijama od izoliranih panela

Jednom kad su vrata otvorena, okomito pomična vrata Crawford OH1042P s panelom se pomiču pod kutom pod površinu stropa, maksimalizirajući slobodan prostor u i oko otvora za vrata. Panelna sekcija sekcijskih vrata je popunjena poliuretanom i dostupni su u cijelom nizu različitih konfiguracija. Mogu biti konstruirana od cjelovitih izoliranih metalnih panela ili će se u slučaju potrebe na vratima zahtijevati ugradnja prozora i drugih vizualnih oznaka.

Svaka komponenta Crawford sekcijskih vrata je projektirana u skladu s najvišim normama. Kombinacija panela otpornih na zapuhe vjetra i certifikat vodonepropusnosti 3. kategorije, opterećenje vjetrom i nepropusnost za zrak su jamstvo dobrog izgleda i funkcije vrata tijekom dužeg vremenskog perioda.

Fine inovacije prilikom projektiranja Crawford vrata čini veliku razliku za građevinu koju zaštićuju. Možete odabrati iz palete devet standardnih boja vrata u ponudi za vanjsku uporabu ili uskladiti interijer zgrade i / ili vanjsku fasadu izborom Vaše zaštitne tvorničke boje. Vrata su dostupna u različitim veličinama, sa različitim rasporedom prozora; postoje i velike mogućnosti za krajnje korisnike, tehničare i poslodavce koji mogu birati iz velikog opsega opcija zaključavanja sekcijskih vrata, mehanizama za otvaranje, dostupa kontrolnim sustavima kao i opciju ugrađenih pješačkih vrata za prolazak osoba. Sa neusporedivim opcijama mogućnosti usklađivanja, Crawford sekcijska vrata savršeno pristaju za svaku industrijsku uporabu.

Crawford OH1042P

Crawford OH1042P sekcijska vrata predstavljaju optimalan izbor za klijente koji trebaju robusna, dobro izolirana vrata u području ‘djelatnog opsluživanja’, kod industrijskih i komercijalnih aplikacija.

BIM objekti (preuzimanja za arhitekte)
Tehnički opis

Crawford OH1042P insulated panel overhead sectional door

Standard size up to (WxH) [1]: 8000 x 6000 mm
Panel thickness: 42 mm
Windows/Pass-door/Access and Automation: Optional
Wind load, EN 12424 [2]: Class 3 W < 4250, Class 2 W > 4250
Thermal transmittance, EN 12428 [3]Full panel (steel) door: 1,0W/(m2K)
Full panel (alum.) door: 1,1W/(m2K)
Water penetration, EN 12425 [4]: Class 3
Air permeability, EN 12426 [4]: Class 3

[1 ]Other sizes on request
[2] With or without pass-door. Higher wind load classification on request
[3] Door size 4000 x 4000 mm
[4] With or without pass-door