Višekrilna vrata za brodogradilišta

Višekrilna vrata za brodogradilišta

Višekrilna vrata za brodogradilišta

Višekrilna vrata za brodogradilišta

Zatvorite i vrlo velike otvore sa Megadoor VL3190 industrijskim PVC vratima

Naša višestruko krilna vrata za brodograđevne prostorije Vam omogućuju zatvaranje gotovo neograničene širinu otvora i ne zahtijevaju dodatni prostor. Navedeno znači da možete zadržati više vrijednog proizvodnog prostora. Podne tračnice nisu potrebne, tako da ne postoji rizik zakazivanja vrata zbog nakupljenog snijega ili leda. Vrata su dokazana u pomorskom okruženju – višestruko krilna vrata za brodogradilište su izgrađena kako bi podnijela visoko opterećenje vjetrom i zahtijevaju malo održavanja.

Vrata su dostupna prekrivenim prozirnim materijalom čime se omogućuje prolaz prirodnog osvjetljenja i dobri djelatni uvjeti. Radeći s ASSA ABLOY Entrance Systems pružate svoje objekte u ruke stručnih i iskusnih inženjera koji će  Vam spremno pružiti podršku tijekom vremena operativnog djelovanja Vaših automatskih vrata. Primite ekspertizu najviše kategorije, počevši od analize na lokaciji i inženjerskih specifikacija za ugradnju, puštanje u promet, korištenja i korisničke podrške.

Megadoor VL3190 industrijska PVC vrata

Megadoor VL1390 industrijska PVC vrata je preferirani model za zatvaranje iznimno velikih otvora potrebitih za brodograđevne hale. Moguće ih je proizvesti u skladu s bilo kojim dimenzijama i praktički ne zahtijevaju dodatni prostor niti podnicu. Vrata je moguće precizno dimenzionirati kako bi izdržala opterećenjem vjetrom kao i primjenom ne – korozivnih komponenti vrata.

Tehnički opis

Za tehničke informacije molim da nas kontaktirate.

Preuzimanja

Product Leaflets

Megadoor VL3190 Product Leaflet
(.pdf, 108 kB)

Product Datasheet

Megadoor VL3190 Product Datasheet
(.pdf, 1.9 MB)

Product Specification Texts 

Megadoor VL3190 Specification Text
(.doc, 229 kB)