Ručne pretovarne rampe

Crawford DB6050KBS ručna pretovarna rampa

Crawford DB6050KBS ručna pretovarna rampa

Crawford DB6050KBS ručna pretovarna rampa

Crawford DB6050KBS ručna pretovarna rampa

Crawford DB6050KBS ručna pretovarna rampa

Crawford DB6050KBS ručna pretovarna rampa

Crawford ručne pretovarne rampe

Osigurajte  ekonomične  i  pouzdane  temeljne  operacije  pretovara  korištenjem Crawford ručnih pretovarnih rampi

Ručne pretovarne rampe omogućuju ekonomično i pouzdano rješenje za temeljene aplikacije kod pretovara robe. Djeluje kao most između Vašeg objekta i podnice kamiona, ručne pretovarne rampe nude jednostavnu uporabu uz nulti utrošak energije.

Crawford DL6010SM swingdock minidock

Crawford DL6010SM swingdock minidock je ručna pretovarna rampa i specijalno je projektirana za operatere standardiziranog voznog parka sa vozilima jednake visine podnice. Rampa je opremljena sa plinski upravljanom oprugom, što jednoj osobi olakšava rukovanje. Također udovoljava  zahtjevima  većine  operacija  ukrcaja  i  ispunjava  sve  ergonomske zahtjeve.

Klapna Crawford DL6010SM swingdock minidocka je proizvedna od čelika. Oblik klapne je iznimno ravan i izvedeni dizajn stražnjeg dijela rampe na spoju s podnom pločom je ravan, bez neravnina, što omogućuje neometan prolaz tereta između zgrade i podnice kamiona. Iznimna karakteristika minidock rampi u usporedbi sa drugim ručno upravljanim rampama jest da je ugradnju moguće provesti  s  odbojnicima,  što  olakšava  učinkoviti  proces  pretovara. Kamion se  stražnjim  dijelom oslanja na odbojnike sve dok se ne postigne željena pozicija.

Crawford fiksna ručna pretovarna DB6050F i pomična ručna pretovarna rampa DB6050MZ

Crawford fiksna ručna pretovarna DB6050F i pomična ručna pretovarna rampa DB6050MZ predstavljaju najbolja rješenja za otvorene ukrcajne rampe kao i za opsluživanje vozila približno jednake veličine. Crawford fiksna ručna pretovarna rampa DB6050F je ugrađena  na fiksnu poziciju dok je Crawford DB6050MZ smješten na vodilicu smještenu na prednji kraj rampe. Drugi model pruža mogućnost rukovanja rampom pri različitim pozicijama dostavnog vozila. Kada nije u funkciji, pokretna rampa je osigurana u okomitom položaju sigurnosnom bravom. Obje inačice su izvedene od čelika opremljeni sa oprugama za zahtjevno djelovanje, što omogućuje prikladno ručno podizanje i spuštanje.