Višekrilna vrata za zrakoplovne hangare

Višekrilna vrata za zrakoplovne hangare

Višekrilna vrata za zrakoplovne hangare

Višekrilna vrata za zrakoplovne hangare

Višekrilna vrata za zrakoplovne hangare

Višekrilna vrata za zrakoplovne hangare

Vrata za goleme otvore sa prilagodljivom visinom – Megadoor VL3190, industrijska PVC vrata

Održivi konstrukcijski troškovi pružaju neograničenu širinu otvora varijabilne visine. Jedinstven i robustan dizajn i struktura vrata pružaju visoku operativnu pouzdanost i energetsku učinkovitost. Otkako se višestruko krilna vrata zrakoplovnog hangara podižu vertikalno, eliminirana je potreba za tračnicama na podnici i džepovima za vrata što omogućuje dizajn objekta i učinkovitost sa stajališta troškova.

Sva vrata su dostupna sa prozirnim panelima za potrebu prirodnog osvjetljenja, čime se poboljšava djelatni okoliš i omogućuje ušteda na energiji, otkako možete isključiti  dio umjetne rasvjete tijekom postojanja danjeg svjetla. Višestruko krilna vrata za zrakoplovne hangare omogućuju fleksibilno otvaranje vrata i omogućuje  akomodaciju višestrukih modela zrakoplova u jednom hangaru.

Za kretanje zemne opreme, u mogućnosti ste otvoriti samo jedno krilo vrata kako bi minimalizirali visinu, čime minimalizirate gubitak klimatiziranog zraka iz hangara. Radeći s ASSA ABLOY Entrance Systems dajete  svoje objekte u ruke stručnih i iskusnih inženjera koji će Vam spremno pružiti podršku tijekom vremena operativnog djelovanja Vaših automatskih vrata. Primite ekspertizu najviše kategorije, počevši od analize na lokaciji i inženjerskih specifikacija za ugradnju, puštanje u promet, korištenja i korisničke podrške.

Megadoor VL3190 industrijska PVC vrata

Megadoor VL3190 industrijska PVC vrata su dizajnirana za izuzetno velike ulazne otvore i omogućena je gotovo neograničena širina vrata. Izrađena za surovi okoliš, nudi maksimalnu pouzdanost i energetsku učinkovitost. Projektiranjem stranica vrata sa prikladnim brojem šipki, moguće ih je prilagoditi kako bi podnijela bilo koji tlak vjetra, te ujedno brtvila i štitila od vremenskih nepogoda.

 

Tehnički opis

Za tehničke detalje molimo da nas kontaktirate.

Preuzimanja

Product Brochure

Megadoor aviation hangar door brochure
(.pdf, 822 kB)